Botë

Protesta në Tbilisi, pasi policia arrestoi liderin e opozitës në Gjeorgji

Protesta në Tbilisi, pasi policia arrestoi liderin e opozitës në Gjeorgji
Foto: AP
 

Policia në Gjeorgji ka bastisur selinë e partisë kryesore opozitare të vendit dhe ka arrestuar liderin e saj, duke nxitur protesta në kryeqytetin Tbilisi.

Arrestimi i Nika Melias, shef i Lëvizjes së Bashkuar Kombëtare, ka thelluar tensionet politike që kanë shpërthyer që prej zgjedhjeve parlamentare të tetorit, të cilat opozita kërkon që të përsëriten.