Botë

Kryeministri i Gjeorgjisë jep dorëheqje pas urdhrit për arrestim të liderit të opozitës

Foto: AP
 

Kryeministri i Gjeorgjisë, Giorgi Gakharia, ka dhënë dorëheqje pas planeve për të arrestuar liderin e opozitës. Gakharia ka thënë se kjo lëvizje do të shkaktonte “eskalim politik”, raporton BBC.

Gakharia ka thënë se një vendim i gjykatës për të arrestuar Nika Melian, paraqet “rrezik për shëndetin dhe jetët e qytetarëve”.