Botë

Bashkëjetesa me autoritarët

New York, 13 shkurt – Demokracitë duhet të mësojnë si ta menaxhojnë frikën e natyrshme të disa njerëzve prej ndryshimit.

 

Edhe pas kryengritjes së 6 janarit në Capitol, 60 për qind e republikanëve dhe votuesve të natyrshëm të republikanëve e mbështesin performancën e Donald Trumpit si president. Ndonëse kjo shkallë e mbështetjes popullore i huton shumë amerikanë, ajo veçse e reflekton vazhdimësinë e përkrahjes për të gjatë gjithë presidencës së turbullt dhe sulmit pothuajse konstant ndaj normave demokratike dhe institucioneve

New York, 13 shkurt – Demokracitë duhet të mësojnë si ta menaxhojnë frikën e natyrshme të disa njerëzve prej ndryshimit.

Edhe pas kryengritjes së 6 janarit në Capitol të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, 60 për qind e republikanëve dhe votuesve të natyrshëm të republikanëve e mbështesin performancën e Donald Trumpit si president. Ndonëse kjo shkallë e mbështetjes popullore i huton shumë amerikanë, ajo veçse e reflekton vazhdimësinë e përkrahjes për të gjatë gjithë presidencës së turbullt dhe sulmit pothuajse konstant ndaj normave demokratike dhe institucioneve.