Botë

Birmania bllokon Facebookun për hir të "stabilitetit"

 

Facebooku dhe rrjete tjera sociale janë bllokuar në Birmani, disa ditë pasi ushtria ka marr e shtetit dhe ka ndaluar lideren, Aung San Suu Kyi.

Facebooku dhe vëzhgues të internetit, kanë konfirmuar më 4 shkurt se ofruesve të këtyre shërbimeve u janë bllokuar disa qasje.