Botë

Vaksina ruse “Sputnik V” tregohet 92 % efikase në prova

Foto: AP
 

Vaksina ruse anti-COVID “Sputnik V” jep rreth 92 për qind mbrojtje kundër Covid-19, zbulojnë rezultatet e provës në fazën e fundit, është njoftuar në revistën “The Lancet”.

Vaksina gjithashtu është konsideruar të jetë e sigurt - dhe ofron mbrojtje të plotë kundër shtrimit në spital dhe vdekjes.