Botë

Ekipi i OBSH-së viziton qendrat e kontrollit të sëmundjes për të kuptuar origjinën e virusit

Foto: AP
 

Ekipi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë që po heton origjinën e pandemisë me COVID-19 ka vizituar dy qendra të kontrollit të sëmundjes të hënën, e që kanë qenë nën menaxhim të shpërthimit të virusit në qendër të qytetit të Wuhanit.

Hetuesit e OBSH-së kanë arritur në Wuhan muajin e kaluar për të gjetur të dhëna dhe kanë vizituar spitalet dhe marketet ku më herët ishin identifikuar raste me koronavirus.