Botë

Dy bomba ishin vendosur te selitë e partive, një natë para dhunës në Capitol

Foto: AP

FBI-ja ka bërë të ditur se hetimet e ndërmarra kanë zbardhur informatën e re, përfshirë faktin se mjetet e vendosura më 5 janar nuk ishin zbuluar nga organet e rendit deri ditën pasuese, kur dhe ndodhën trazirat. Ende nuk është konstatuar nëse bombat nuk kishin lidhje me trazirat apo nëse ishin pjesë e planifikimit të dhunës

 

FBI-ja ka bërë të ditur se hetimet e ndërmarra kanë zbardhur informatën e re, përfshirë faktin se mjetet e vendosura më 5 janar nuk ishin zbuluar nga organet e rendit deri ditën pasuese, kur dhe ndodhën trazirat. Ende nuk është konstatuar nëse bombat nuk kishin lidhje me trazirat apo nëse ishin pjesë e planifikimit të dhunës

Washington, 29 janar (AP) – Dy bomba artizanale të lëna në afërsi të zyrave të Komitetit Kombëtar Republikan dhe atij Demokrat, të cilat ishin zbuluar vetëm pak kohë para se me mijëra mbështetës të ish-presidentit Donald Trump të bastisnin Capitolin në Washington, ishin vendosur aty një natë para ngjarjeve, kanë njoftuar të premten zyrtarët federalë.