Botë

Ora policore nuk po e parandalon virusin në Francë

Ora policore nuk po e parandalon virusin në Francë
 

Ministri francez i Shëndetësisë, Olivier Veran, ka thënë të enjten se Qeveria është duke e shqyrtuar ashpërsimin e masave për ta parandaluar shpërndarjen e COVID-19 dhe varianteve të reja të koronavirusit.

Sipas tij, ekziston mundësia që të rritet numri i rasteve, pa marrë parasysh orën policore të zbatuar në vend.