Botë

Ekipi i OBSH-së në Kinë del nga karantina, do të nisë hetimet në terren për origjinën e COVID-19

Ekipi i OBSH-së në Kinë del nga karantina, do të nisë hetimet në terren për origjinën e COVID-19
Foto: Reuters
 

Ekipi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) do të dalë nga karantina dhe do të fillojë hulumtimin në terren për origjinën e koronavirusit në qytetin kinez Wuhan, raporton BBC.

Shkencëtarët do të intervistojnë njerëzit nga institutet hulumtuese, spitalet dhe tregu i kafshëve ku ishte përmendur si burim i nisjes së pandemisë COVID-19.