Botë

Biden nënshkruan urdhra ekzekutivë për klimën dhe mjedisin

Biden nënshkruan urdhra ekzekutivë për klimën dhe mjedisin
 

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden ka nënshkruar një sërë urdhrash ekzekutivë për çështjen e klimës, duke përfshirë një ndalesë të re për disa shpime të energjisë.

Urdhrat synojnë të ulin emetimet e naftës, gazit dhe qymyrit dhe të dyfishojnë prodhimin e energjisë përmes erës deri më 2030.