Botë

Në Çeki rekomandohet të pezullohet për dy javë vaksinimi për koronavirus

Në Çeki rekomandohet të pezullohet për dy javë vaksinimi për koronavirus
Foto: Reuters
 

Ministria e Shëndetësisë në Çeki ka rekomanduar autoritetet rajonale shëndetësore që të ndalojnë vaksinimin për COVID-19 për dy javë, për të prioritizuar dhënien e dozës së dytë te personat që janë vaksinuar tashmë, pas shqetësimeve për vonesa të dorëzimit të vaksinave, raporton agjencia Reuters.

Çekia, si edhe shtetet tjera të BE-së, janë ankuar për shkurtesa dhe vonesë në dërgesa të vaksinës anti-COVID të Pfizer/BioNTech.