Botë

Vaksina e Modernas duket se është e efektshme edhe kundër varianteve të reja

Foto: Reuters
Foto: Ilustrim
 

Vaksina e Modernas kundër COVID-19 duket se ka efekt pozitiv kundër varianteve të reja të virusit të gjetura në Britani dhe Afrikën e Jugut, thonë shkencëtarët e kompanisë farmaceutike.

Testimet e hershme laboratorike sugjerojnë se antitrupat e marrë nga vaksina, mund t’i njohin dhe t’i luftojnë variantet e reja.