Botë

Belgjika me rregulla të reja, ndalon udhëtimet joesenciale nga 27 janari deri më 1 mars

Belgjika me rregulla të reja, ndalon udhëtimet joesenciale nga 27 janari deri më 1 mars
Foto: Ilustrim
 

Belgjika do të fusë në fuqi nga sot rregullat e udhëtimit për të parandaluar përhapjen e COVID-19.

Udhëtimet joesenciale ndalohen përkohësisht, nga 27 janari deri më 1 mars, për udhëtimet në dhe nga Belgjika, njofton Ambasada e Republikës së Kosovës në Bruksel. Përjashtime nga këto rregulla do të bëjnë vetëm kategoritë e caktuara, të tilla si: