Botë

Kamala Harris thyen tri rekorde që ditën e parë si zëvendëspresidente

Kamala Harris thyen tri rekorde që ditën e parë si zëvendëspresidente
Foto: Ilustrim
 

Në rolin e saj si zëvendëspresidentja e 49 e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kamala Harris ka shënuar tri rekorde si zëvendëspresidentja e parë aziatike-amerikane në SHBA, e para zëvendëspresidente zezake dhe gruaja e para si zëvendëspresidente në SHBA.

Gjatë ceremonisë së inaugurimit të martën, Kamala me krenari bëri betimin për të marrë përgjegjësitë si zëvendëspresidente, ka shkruar Guinness World Records.