Botë

Nesër fillon vaksinimi masiv kundër COVID-19 në Serbi

Nesër fillon vaksinimi masiv kundër COVID-19 në Serbi
 

Nesër do të fillojë vaksinimi masiv në Serbi, ka njoftuar kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, raporton B92.

Ajo ka thënë se në grupet e radhës të prioritetit do të jenë edukatorët, anëtarët e Ministrisë së Brendshme, ushtria e Serbisë dhe po ashtu përfaqësuesit e mediave.