Botë

Franca synon të vaksinojë 2.4 milionë njerëz deri në fund të shkurtit

Franca synon të vaksinojë 2.4 milionë njerëz deri në fund të shkurtit
Foto: Ilustrim
 

Franca po përpiqet të arrijë tragetin që ka vënë për vaksinimin e 1 milion personave për COVID-19 deri në fund të janarit dhe ka mjaftueshëm doza sa ta rrisë në 2.4 milionë njerëz që të vaksinohen deri në fund të shkurtit.

Ministri i Shëndetësisë, Olivier Veran, ka thënë se janë ngritur rreth 800 qendra për vaksinim.