Botë

Arrestohet kryetari i Ulqinit

Foto: Vijesti
 

Pesë persona janë arrestuar, përfshirë edhe kryetarin e Komunës së Ulqinit, Ljoro Nrekiq, me urdhër të Prokurorisë Themelore të Shtetit (ODT) në Ulqin.

Përveç Nrekiq, u arrestuan gjithashtu Sead Osmanoviq, Sekretari i Sekretariatit për Financa të Komunës së Ulqinit dhe Shefi i Bordit Komunal (OO) të Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS) Ulqin, Mustafa Gorana, Sekretar i Sekretariatit për Shërbime Komunale dhe Mbrojtjen e Mjedisit, Saubih Mehmeti, Drejtor i Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit, Milazim Mustafa, Sekretar i Policisë Komunale dhe ish-Kryetar i Asamblesë Komunale të Ulqinit.