Botë

Fillimi i fuqishëm i Bidenit

Fillimi i fuqishëm i Bidenit
 

Uashington, 17 janar (Reuters) - Presidenti i zgjedhur amerikan, Joe Bhiden, është duke planifikuar një seri urdhrash ekzekutivë sapo të marrë detyrën, të mërkurën e javës së ardhshme.

Bideni pritet të publikojë dekrete për të tërhequr ndalesën e udhëtimeve, të miratuar nga presidenti Donald Trump, dhe të rikthehet në Marrëveshjen Klimatike të Parisit. Këto pritet t’i bëjë që në ditën e tij të parë si president.