Botë

Italia raporton 377 të vdekur nga koronavirusi dhe 12.545 të infektuar në 24 orët e fundit

Italia raporton 377 të vdekur nga koronavirusi dhe 12.545 të infektuar në 24 orët e fundit
 

Ministria e Shëndetësisë në Itali ka raportuar të dielën për 377 të vdekur nga COVID-19 në 24 orët e fundit. Derisa ka njoftuar për 12.545 të infektuar.

Të shtunën janë raportuar 475 të vdekur dhe 16.310 të infektuar.