Botë

Bora mbulon Saharën dhe Arabinë Saudite

Bora mbulon Saharën dhe Arabinë Saudite
Foto: BavMedia
 

Derisa janari sjell borë në shumicën e vendeve të botës, kjo deri tani nuk ka vlejtur edhe për shkretëtirën e Saharës dhe Lindjen e Mesme.

Mirëpo këtë muaj është parë borë në Sahara dhe temperaturë deri në -2 gradë celsius në Arabinë Saudite, raporton Geo TV, transmeton DailyMail.