Botë

India nis programin më të madh të vaksinimit kundër COVID-19

India nis programin më të madh të vaksinimit kundër COVID-19
Foto: Ilustrim
 

India do të fillojë programin më të madh për vaksinimin kundër COVID-19, që tenton të mbrojë më shumë se 1.3 miliardë njerëz.

Miliona doza nga dy vaksinat e aprovuara, Covishield dhe Covaxin, janë dërguar në tërë vendin.