Botë

Britania planifikon t’i vaksinojë dhjetëra miliona qytetarë në tre muajt e ardhshëm

Britania planifikon t’i vaksinojë dhjetëra miliona qytetarë në tre muajt e ardhshëm
Foto: Reuters
 

Britania po shpreson që të vaksinojë dhjetëra miliona qytetarë gjatë tre muajve të ardhshëm, ka thënë kryeministri Boris Johnson, raporton BBC.

Britania do të ketë 530 mijë doza të vaksinës anti-COVID të AstraZeneca/Oxford të hënën për t’i vaksinuar qytetarët dhe shpreson të vaksinojë dhjetëra miliona në muajt të ardhshëm.