Botë

Anija me 20 njerëz zhduket mes ishujve Bahamas dhe Floridës

Foto: BBC
 

Garda Bregdetare e SHBA-së thotë se ka pezulluar kërkimin për një anije e cila ishte larguar nga Bahamas por nuk ka arritur ende në Florida, siç ishte planifikuar.

Mendohet se 20 njerëz ishin në anije, shkruan BBC.