Botë

2.6 milionë amerikanë kanë marrë vaksinën anti-COVID, shumë pak krahasuar me objektivin

2.6 milionë amerikanë kanë marrë vaksinën anti-COVID, shumë pak krahasuar me objektivin
Foto: Reuters
 

Në SHBA, deri në ditën e fundit të dhjetorit, vetëm 2.6 milionë amerikanë kanë marrë vaksinën për COVID-19, duke bërë që vendi të mbetet larg objektivit të qeverisë për të vaksinuar 20 milionë njerëz brenda këtij muaji.

Rreth 14 milionë doza të vaksinave Pfizer dhe Moderna janë shpërndarë deri tani nëpër shtetet amerikane.