Botë

Burri që u hospitalizua nga COVID-19. Pastaj sërish, e sërish...

Burri që u hospitalizua nga COVID-19. Pastaj sërish, e sërish...

Gjërat rutinore në jetën e Chris Longut përfshinin dikur ngasjet kilometrike me biçikletë të paktën tri herë në javë dhe ndjekjen e kurseve për studime postdiplomike. Por që kur u sëmur nga koronavirusi në mars, jeta e 54-vjeçarit Long ka marrë një kah krejtësisht të trazuar – të tillë që e shtriu atë në spital jo pak herë.

 

Gjërat rutinore në jetën e Chris Longut përfshinin dikur ngasjet kilometrike me biçikletë të paktën tri herë në javë dhe ndjekjen e kurseve për studime postdiplomike. Por që kur u sëmur nga koronavirusi në mars, jeta e 54-vjeçarit Long ka marrë një kah krejtësisht të trazuar – të tillë që e shtriu atë në spital jo pak herë.

Që pas hospitalizimit pesëditor në fillim të prekjes nga virusi pandemik, Longu ka pasur shumë herë telashe me mushkëritë; ka filluar të kollitet në mënyrë të pakontrollueshme dhe ka pasur ethe të vazhdueshme. Përafërsisht 18 ditë më vonë, kishte nisur të villte vrer të gjelbër, një sinjal tjetër ky i betejës me pneumoninë.