Botë

“Do të vdesim”: Qindra refugjatë po ngrjnë në Bosnjë

“Do të vdesim”: Qindra refugjatë po ngrjnë në Bosnjë
Një refugjat ecën përgjatë kampit të Lipës në Bosnjën Veriperëndimore, në afërsi të kufirit me Kroacinë (Foto: AP)

Organizatat humanitare po bëjnë thirrje që të gjendet një zgjidhje për azilkërkuesit që kanë ngelur pa ngrohje e kushte elementare në ish-Republikën jugosllave, pasi dështuan të kalonin brenda territorit të Bashkimit Evropian

 

Organizatat humanitare po bëjnë thirrje që të gjendet një zgjidhje për azilkërkuesit që kanë ngelur pa ngrohje e kushte elementare në ish-Republikën jugosllave, pasi dështuan të kalonin brenda territorit të Bashkimit Evropian

Lipa, Bosnjë, dhjetor (Al-Jazeera) – Qindra emigrantë e refugjatë kanë ngelur në një kamp të hapur pa çadra në Bosnjë-Hercegovinë në ditët kur ka nisur të bjerë dëborë e dendur dhe të ulen temperaturat dimërore.