Botë

OKB: Edhe 5 milionë afganë do të kenë nevojë për ndihmë më 2021

OKB: Edhe 5 milionë afganë do të kenë nevojë për ndihmë më 2021
 

Kombet e Bashkuara vlerësojnë se pesë milionë afganë shtesë do të kenë nevojë për ndihmë vitin e ardhshëm, për shkak të pandemisë COVID-19 dhe rritjes së konflikteve.

Nevoja po rritet dhe “fondet janë urgjentisht të nevojshme”, tha ndihmësi i sekretarit të përgjithshëm të OKB-së për çështje humanitare, Ramesh Rajasingham.