Botë

Ekspertët këshillojnë Zvicrën të futet në izolim dhe të ndërmarrë masa strikte

Ekspertët këshillojnë Zvicrën të futet në izolim dhe të ndërmarrë masa strikte
Foto: Reuters
 

Ekspertët e kanë këshilluar qeverinë zvicerane që vendi të izolohet menjëherë dhe të ndërmerren masa strikte në mënyrë që të ulet lakorja e të infektuarve me koronavirus, raporton Reuters.

Ky grup i ekspertëve u bashkohet thirrjeve të shkencëtarëve, zyrtarëve dhe mjekëve që të ndërmerren këto masa.