Botë

30 të vdekur dhe mbi 1 mijë të infektuar me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

30 të vdekur dhe mbi 1 mijë të infektuar me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut
Foto: Ilustrim
 

Maqedonia e Veriut ka regjistruar të premten 30 viktima nga koronavirusi, 1,100 të infektuar si dhe 585 persona të shëruar.

Të dhënat e publikuara nga Ministria e Shëndetësisë i referohen testimit të 2,824 mostrave në laboratorët shtetërorë dhe privatë të vendit.