Botë

Erdogan kërkon që Franca ta heqë qafe “barrën Macron”

Erdogan kërkon që Franca ta heqë qafe “barrën Macron”
 

“Macroni është një barrë mbi Francën. Macroni dhe Franca po kalojnë aktualisht nëpër një periudhë shumë të rrezikshme”, ka thënë Erdogan para gazetarëve, duke iu referuar protestave nëpër qytetet franceze. “Shpresë e imja është që Franca ta heqë qafe telashin me Macronin, sa më parë që është e mundur”

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ka thënë të premten se shpreson që Franca do ta heqë qafe së shpejti presidentin, Emmanuel Macron, duke e përshkruar atë si një barrë për Francën që po kalon nëpër kohë të rrezikshme.