Botë

SHBA-ja regjistron rekord të rasteve me COVID-19 dhe hospitalizimeve

SHBA-ja regjistron rekord të rasteve me COVID-19 dhe hospitalizimeve
 

SHBA-ja ka raportuar rekord të infeksioneve me COVID-19 dhe hospitalizimeve, ndërsa ekziston frika se nuk do të ngadalësohet ky ritëm, shkruan BBC.

Numri i personave të hospitalizuar me COVID-19 e ka kaluar shifrën 100 mijë për herë të par, shifër që është dyfishuar që nga fillimi i nëntorit.