Botë

Eksperti amerikan pretendon që Kim Jong-Uni është vaksinuar për koronavirus

Eksperti amerikan pretendon që Kim Jong-Uni është vaksinuar për koronavirus
Foto: Reuters
 

Kina i ka siguruar udhëheqësit të Koresë së Veriut, Kim Jong-Unit dhe familjes së tij një vaksinë eksperimentale të koronavirusit. Reuters raporton se ata janë vaksinuar.

Së paku kështu thuhet nga eksperti amerikan, Mark Barry, i cili ngrit dyshime që diktatori Kim Jong-Un ka marrë vaksinën.