Botë

Terroristët Boko Harami sulmojnë fshatin dhe u presin kokat të paktën 110 njerëzve

Terroristët Boko Harami sulmojnë fshatin dhe u presin kokat të paktën 110 njerëzve
 

Të paktën 110 peshkatarë dhe punëtorë të fermave të orizit janë vrarë brutalisht dhe u janë prerë kokat nga ekstremistët islamikë në Nigeri, të shtunën. Punëtorët ishin të lidhur dhe kokat u janë prerë në një masakër barbare të dyshuar nga anëtarët e Boko Haramit. Viktimat e masakruara u kthyen të dielën.

“Të paktën 110 civilë u vranë pamëshirshëm dhe shumë të tjerë u plagosën në këtë sulm, tha koordinatori humanitar i KB Edward Kallon.