Botë

822 të vdekur e mbi 29 mijë raste të reja me COVID-19 sot në Itali

822 të vdekur e mbi 29 mijë raste të reja me COVID-19 sot në Itali
 

Italia regjistroi sot 29,003 raste të reja me COVID-19 dhe 822 vdekje në 24 orët e fundit, ka konfirmuar Ministria e Shëndetësisë së këtij vendi.

Numri i përgjithshëm i rasteve të infektimit tejkaluan një milion e gjysmë, duke arritur në 1,509,875.