Botë

Pandemia mund të zhdukë 25 vjet të arritjeve në barazinë gjinore, thotë UN Women

 

Pandemia e koronavirusit mund të zhdukë 25 vjet të arritjeve në fushën e barazisë gjinore, thonë të dhëna të reja globale nga agjencia e Kombeve të Bashkuara, UN Women.

Gratë po bëjnë punë shtëpiake dhe kujdes familjar dukshëm më shumë, për shkak të ndikimit të pandemisë.