Botë

Trumpi: GSA-ja nuk e përcakton se kush do të jetë president i ardhshëm i SHBA-së

Trumpi: GSA-ja nuk e përcakton se kush do të jetë president i ardhshëm i SHBA-së
Foto: Reuters
 

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka thënë se Agjencia e Shërbimeve Qeveritare (GSA) nuk e përcakton se kush do të jetë president i ardhshëm i SHBA-së.

GSA-ja, agjencia federala që mbikqyrë tranzicionin, ka thënë se tani e pranon Joe Bidenin si fitues të dukshëm të zgjedhjeve të 3 nëntorit.

“Mos harroni, GSA-ja ka qenë e jashtëzakonshme, dhe Emily Murphy ka bërë punë të madhe, por GSA-ja nuk e përcakton se kush do të jetë presidenti i ardhshëm i SHBA-së”, ka shkruar Trump në Twitter.