Botë

36-vjeçari nga Britania e pranon se ka abuzuar seksualisht me 96 të mitur

Foto: Reuters
 

Një britanik pranoi se kishte abuzuar seksualisht me rreth 100 djem të moshës nga 4 deri 14 vjeçare derisa policia dyshon se kjo shifër mund të shkojë deri në pesë mijë fëmijë anembanë botës.

Agjencia Kombëtare Britanike e Krimit ka njoftuar se Davis Wilson përmes rrjeteve sociale kishte kontaktuar viktimat në Britani të Madhe, SHBA dhe Australi.