Botë

Kalifornia vë orë policore gjatë natës

Kalifornia vë orë policore gjatë natës
Foto: Reuters

Kalifornia ka nisur kufizimin gjatë natës, me qëllimin e parandalimit të rritjes së numrit të rasteve me COVID-19.

Javën e kaluar aty u regjistrua një total prej 1 milion rasteve. Kufizimi nisë nga ora 22:00 deri në 05:00 dhe do të zgjasë deri më 21 dhjetor, me mundësi të zgjatjes, kanë deklaruar autoritetet. Restorantet do të mund të ofrojnë shërbime ‘take away’ jashtë këtyre orëve.