Botë

Turqia vendos masa të reja kufizimi kundër pandemisë

Turqia vendos masa të reja kufizimi kundër pandemisë
Foto: Reuters
 

Turqia njoftoi se duke filluar nga dita e premte do të hyjnë në fuqi masat e reja kundër pandemisë së COVID-19.

Ministria e Brendshme e Turqisë tha se masat do të përfshijnë kufizime në funksionimit e restoranteve dhe kafeneve dhe zbatimin e një izolimi të pjesshëm gjatë fundjavës.