Botë

Si i përshkruan Barack Obama politikanët e tjerë?

Si i përshkruan Barack Obama politikanët e tjerë?
Foto: Reuters
 

Disa detaje nga vëllimi i parë i kujtimeve të tij.

Botimi në gjermanisht i kujtimeve të Barack Obamës është tepër voluminoz (1000 faqe!). Vëllimi i dytë është paralajmëruar të botohet në të ardhmen, transmeton KOHA.

Në vëllimin e parë Obama flet relativisht hapur për politikanët botërorë me të cilët ka pasur punë gjatë presidencës së tij. Në vijim një prezantim i mendimeve të Obamës për Angela Merkelin, David Cameron, Nicolas Sarkozy dhe Vladimir Putin.