Botë

E vërteta që Rusia po e fsheh: kushte të frikshme në spitale dhe kufoma një mbi një

E vërteta që Rusia po e fsheh: kushte të frikshme në spitale dhe kufoma një mbi një
Foto: Reuters
 

Pamje nga spitalet e mbipopulluara tregojnë se numri i vdekjeve në Rusi si pasojë e COVID-19 është shumë më i lartë sesa tregojnë të dhënat zyrtare.

"Gjymtyrët e trupit të pajetë rrinë varur nga një barelë në repartin e spitalit, ndërsa pacientët me koronavirus luftojnë për jetën e tyre vetëm disa metra larg. Gruaja e moshuar po merr frymë fort dhe lufta e saj e dëshpëruar për frymëmarrje dëgjohet në sfondin e një videoje nga shumë të tilla shqetësuese nga spitalet anembanë Rusisë", raportoi CNN.