Botë

Bota do pështillet në lëmshin e Trumpit për shumë vjet

Bota do pështillet në lëmshin e Trumpit për shumë vjet
Dhe asgjë prej këtyre nuk do të ndryshojë nëse Trumpi votohet për t’u nxjerrë nga presidenca amerikane më 3 nëntor. Përkundrazi, gjatë katër vjetëve të kaluar, vetëm sa ka thelluar ndasitë politike dhe shoqërore amerikane

Revista politike “Der Spiegel” ka vlerësuar në një analizë të gjatë se Donald Trump Jr nuk dëshiron që t’i prishet humori i mirë. Pavarësisht se ka re të zeza në horizont dhe ka të dhëna që tregojnë se shumica e amerikanëve nuk e duan babanë e tij edhe një mandat në krye të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ai ende beson se gara mund të fitohet.

 

Revista politike “Der Spiegel” ka vlerësuar në një analizë të gjatë se Donald Trump Jr nuk dëshiron që t’i prishet humori i mirë. Pavarësisht se ka re të zeza në horizont dhe ka të dhëna që tregojnë se shumica e amerikanëve nuk e duan babanë e tij edhe një mandat në krye të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ai ende beson se gara mund të fitohet.

Akuza të pabaza