Botë

Përgatitja e Evropës për më të keqen në Washington

Përgatitja e Evropës për më të keqen në Washington

Një skenar prej horrori është duke qarkulluar gjatë këtyre ditëve në Berlin e Bruksel: Nëse rezultati i zgjedhjeve presidenciale të 3 nëntorit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës del të jetë tepër i ngushtë, atëherë Donald Trumpi në detyrë mund ta shpallë veten fitues kur vendvotimet të mbyllen, ani pse ngec prapa në numërimin e votave. Ai mund para kohe dhe në mënyrë të paligjshme t’ia vërë sërish syrin Presidencës, shkruan "Der Spiegel". 

Po çfarë do të ndodhte pastaj?