Botë

SHBA-ja e miraton remdesivirin për trajtimin e COVID-19

SHBA-ja e miraton remdesivirin për trajtimin e COVID-19
Foto: Reuters

Rregullatorët amerikanë miratuan ilaçin anti-viral remdesivir për të trajtuar pacientët me sëmundjen COVID-19 në spitale.

Administrata e Ushqimit dhe Barnave në SHBA tha se Veklury, emri i markës së ilaçit, zvogëlon kohën e shërimit mesatarisht për pesë ditë.