Botë

Debati i dytë presidencial, beteja për votuesit e pavendosur

Debati i dytë presidencial, beteja për votuesit e pavendosur
Foto: Reuters
 

Presidenti, republikani Donald Trump dhe rivali i tij demokrat Joe Biden përballen në debatin e dytë të enjten (sot), 12 ditë para zgjedhjeve të 3 nëntorit.

Dy kandidatët, të dy në të 70-at, ndërprenë disa herë njeri-tjetrin gjatë debatit të parë në fund të shtatorit që u cilësua si debati më i keq në historinë e debateve presidenciale.