Botë

Fauci i kundërpërgjigjet Trumpit me një frazë nga filmi “Kumbari”

Foto: Reuters
 

Infektologu i njohur amerikan, Dr. Anthony Fauci, iu është kundërpërgjigjur akuzave dhe ofendimeve të presidentit të SHBA-së, Donald Trump, duke thënë se i intereson vetëm shëndeti i banorëve të vendit të tij dhe karriera.

Trump, që gjatë së hënës e kishte quajtur idiot Faucin, ky i fundit për KNX Radio, duke cituar “Kumbari”, ka thënë se përpos punës, gjërat e tjera janë thjesht biznes.