Botë

Dy tubime të pensionistëve në Bjellorusi, për dhe kundër Lukashenkos

Dy tubime të pensionistëve në Bjellorusi, për dhe kundër Lukashenkos
Foto: Reuters
 

Në kryeqendrën e Bjellorusisë, Minsk, të hënën janë mbajtur dy tubime të pensionistëve, një kundër presidentit Alexandar Lukashenko dhe një tjetër në mbështetje të tij.

Rreth 3.000 pensionistë u mblodhën në rrugët e kryeqendrës, duke bartur lule në dorë dhe duke thirrur “Lukashneko largohu”, shkruan AP-ja.