Botë

Madridi, kryeqyteti i parë në Evropë që rivendos kufizime shkaku i COVID-19

 

Spanja ndërmori hapa për të kontrolluar shpërthimet e koronavirusit në Madrid.

Kufizimet e reja në Spanjë do ta vendosin kryeqytetin dhe rajonin përreth tij - një zonë me më shumë se 6 milionë njerëz - përsëri në bllokim të pjesshëm, duke e bërë atë kryeqytetin e parë evropian që rivendos kufizimin.