Botë

Serbia do ta rishikojë numrin e të vdekurve nga COVID-19 pas kritikave nga kryeepidemiologu

Serbia do ta rishikojë numrin e të vdekurve nga COVID-19 pas kritikave nga kryeepidemiologu
Foto: Ilustrim

Serbia do ta rishikojë të dhënat që nga fillimi i pandemisë për të kontrolluar numrin e të vdekurve nga COVID-19 dhe përmirësuar çdo parregullsi, pasi kryeepidemiologu ka vënë në pyetje shifrat.

“Ne do të bëjmë auditim në mënyrën më të ndershme të mundshme. Unë besoj në ekspertizën e njerëzve tanë. Ne kurrë nuk kemi fshehur ndonjë gjë, e kemi bërë në mënyrë transparente çdo gjë”, ka thënë presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq për gazetarët, raporton agjencia Reuters.