Botë

Landet gjermane kufizojnë pjesëmarrjen në tubime në 50 persona

Landet gjermane kufizojnë pjesëmarrjen në tubime në 50 persona

Qeveria federale gjermane dhe landet kanë vendosur të kufizojnë pjesëmarrjen në ngjarje publike dhe në vende publike në 50 persona, në rast se ka më shumë se 35 infeksione të reja për 100 000 banorë gjatë 7 ditëve në vijim.

Kjo vendimi është rezultat i një takimi me video-konferencë midis kryeministrave të landeve gjermane dhe kancelares Angela Merkel.